Willow Pavilion

Here’s a recently completed project that received very little attention. In 2010 Vancouver General Hospital started to renovate the Willow Pavilion, a reinforced concrete six-storey building in the centre of the hospital campus.

It was finished earlier this year after a $28m program of almost total reconstruction within the shell of the Townley and Matheson mid-40s structure, and includes a 79 bed mental health unit. The rehabilitation of the building, which appears to have once been considered for demolition, includes this striking entrance addition designed by dys Architecture.

Advertisements
This entry was posted in VGH and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s