Robert N Ho Centre at VGH


The latest addition to the VGH Campus, the Robert N Ho Centre, has just been completed. Like the Blusson Spinal Cord Centre, Musson Cattell Mackey designed the building, and like other new VGH buildings it has features that reference its use (like the pill-shaped windows). The building includes both laboratory space and the Prostate Clinic and research centre – and check out Jen’s comment; it’s a hip place to work as well.

Advertisements
This entry was posted in VGH and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Robert N Ho Centre at VGH

  1. Jen says:

    It is also the new home for The Centre for Hip Health and Mobility (the top 4 floors). It has a prominent staircase that goes right to the 7th Floor and the building reflects mobility in its design.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s